Milan – En by med stil!

Milan er et sted, der er kendt for sin udsøgte stil og personificerede elegance. Attraktionerne, der tilbydes af denne storslåede by, passer til alle turisters smag. De mest besøgte steder i byen er imidlertid dens gamle og imponerende strukturer. Disse vartegn giver byen en fornemmelse.

Byen er også berømt blandt fashionistas og mange prominente designere som Armani, Gucchi, Prada, Versace, Pucci og Dolce & Gabbana, der startede deres vindende karrierer på landingsbanerne i Milano. Modeentusiaster får mest ud af deres besøg i Milan og trækker i butikkerne i designerens flagskibsbutikker. Disse butikker ligger ved Golden Quad. Butikkerne tilbyder også couture fra kommende designere og andre smarte mærker. Du kan nyde at forhandle på forretninger, der tilbyder prøver, sekunder og afgiver fra sidste sæson samling.

I Milano er der en lang række valgmuligheder, når det kommer til shopping, lige fra modekjoler til sko til juvelervarer til hjemmepyntedele til madvarer, urter til CBD oild – cibdolcbd.dk -og mange flere.

Milan tilbyder også et bredt udvalg af stilfulde og unikke møbler og hjemmevarer i moderne og moderne stilarter. Der er flere fine spisemuligheder i Milano, og du kan nyde en fantastisk appetitlig scene til deres hjerte indhold. Her kan du nyde tallerkener med bar mad, der er lagt i udvidede lykkelige timer i hip og populære klubber.

Milan har adskillige vigtige vartegn som Santa Maria Delle Grazie-kirken bygget i det 14. århundrede. Denne kirke er berømt for sine flere mesterværker, hvor “Sidste nadver” oprettet af Leonardo da Vinci, er den mest berømte.

Parkerne i Milano tilbyder også en mulighed for at være vidne til naturens skønhed, ligesom Giardini Pubblici, hvor man kan opleve optøjer med farver rundt omkring.

Milan er også berømt for sin fodbold dille. De to øverste hold i Italien, AC Milan og Inter hører til Milan. I løbet af fodboldsæsonen, hver søndag, pakker fodboldbuffer San Siro Stadium, og deres jubellyd genskaber stadionet.

Cafeen ved siden af ​​Navigli og gamle gammeldags isbutikker er også berømte blandt turister, der besøger Milano. Isola er også berømt blandt besøgende, da det er et funky designkvarter. Men for high fashion går berømthederne, modeentusiaster til Teatro alla Scala. På dette område kan man også se flere af de bedste teaterforestillinger på La Scala.

Author: Emmy

Skriv et svar