Elegante wintermodestijlen

Kerstmis komt binnenkort en iedereen houdt van het vieren van dit seizoen. Het is de tijd van het jaar waarin iedereen in staat zou zijn om hun liefde en vriendelijke gedachten te uiten door geschenken aan elkaar te geven en uit te wisselen.

Het vallen van de sneeuwvlokken, het kerstfeest, kerstinkopen, een gesprek met familie en vrienden in een ontspannen en warme open haard met warme kopjes chocoladedrank en het heerlijk bereide eten zijn slechts de dingen om naar uit te kijken in dit seizoen

Deze blogpost geeft tips en informatie over mode en stijl tijdens het winterseizoen.

Ken de perfecte kleur voor het winterseizoen.

In kleur zou wit nog steeds de beste zijn. Kies materiaal dat zacht sneeuwt in tinten en combineer met een ander materiaal dat is bedrukt met een wintermotief. Zwart en andere verschillende tinten van helder zwart zijn leuk om te hebben in dit seizoen het zou een goed contrast met het ontwerp van het seizoen hebben.

Hoeden

Hoeden zijn altijd in de trend in het winterseizoen. Enorme verweven mutsen en oversized Marokkaanse harige hoeden zijn geweldig om deze winter te hebben. In de winter is het nooit uit de mode geweest.

Jas

Vachtstijl in dit seizoen is een dikke gelaagde look met een gegolfde mouwen en getunnelde kragen. Een ander ontwerp is een jas met een brede en over geplaatste kraag gevuld met een zware vachtstructuur.

Fabrics

Normaal gesproken zijn de materialen of textiel voor dit seizoen gewoon de normale, met een aantal ongelijke effecten over de buitenkant van de stof. Het is stevig of tastbaar met een vleugje wild normaal gevoel in combinatie met zacht en flexibel textiel. Hoewel prints in dit seizoen minder invloed hebben op de mode en zachte, lichtgewicht wol of hergebruikte katoenen stoffen worden veel gebruikt en zullen dit winterseizoen floreren.

1 thought on “Elegante wintermodestijlen

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2018 EmmyOnline - Mode- en stijlblog