Eleganta vintermodestilar

Julen är snart här och alla älskar att fira den här säsongen. Det är säsongen då alla skulle kunna uttrycka sin kärlek och vänliga tankar genom att ge och utbyta gåvor.

Fallande snöflingor, jul, julshopping, ett samtal med familj och vänner i en avkopplande och varm öppen spis med varma koppar chokladdryck och utsökt tillagad mat är bara saker att se fram emot denna säsong

Det här blogginlägget ger tips och information om mode och stil inför vintersäsongen.

Lär dig den perfekta färgen för vintersäsongen.

Färgmässigt skulle vitt fortfarande vara bäst. Välj material som mjukar upp snö i nyanser och kombinera med ett annat material tryckt med vintermotiv. Svart och andra olika nyanser av ljussvart är kul att ha den här säsongen, det skulle ha en bra kontrast till säsongens design.

Vakt

Hattar är alltid i trenden under vintersäsongen. Stora vävda mössor och överdimensionerade marockanska pälsmössor är bra att ha i vinter. På vintern har det aldrig gått ur mode.

Jacka

Kappstilen den här säsongen är en look med tjocka lager med volanger och tunnelkragar. En annan design  är en jacka med en vid och överplacerad krage fylld med en kraftig pälsstruktur.

Ämnen

Vanligtvis är materialen eller textilierna helt normala för den här säsongen, med några ojämna effekter på utsidan av tyget. Den är fast eller påtaglig med en antydan till vild normal känsla i kombination med mjuka och smidiga textilier. Även om tryck under denna säsong har mindre inflytande på mode och mjuka, lätta ull eller återvunna bomullstyger används mycket och denna vintersäsong kommer att blomstra.

Author: Emmy

Lämna ett svar