Milano – En stad med stil!

Milano är en plats känd för sin utsökta stil och elegans personifierad. Attraktionerna som erbjuds av denna magnifika stad passar varje turists smak. Men de mest besökta platserna i staden är dess gamla och imponerande strukturer. Dessa landmärken ger staden en känsla.

Staden är också känd bland fashionistas och många framstående designers som Armani, Gucci, Prada, Versace, Pucci och Dolce & Gabbana, som startade sina vinnande karriärer på Milanos landningsbanor. Modeentusiaster gör det bästa av sitt besök i Milano och handlar i designerns flaggskeppsbutiker. Dessa butiker ligger vid Golden Quad. Butikerna erbjuder även couture från up-and-coming designers och andra smarta varumärken. Du kan pruta i butiker som erbjuder prover, sekunder och hand-offs från förra säsongens kollektion.

Milan erbjuder också ett brett urval av stilfulla och unika möbler och husgeråd i modern och modern stil. Det finns flera fina matställen i Milano, och du kan njuta av en fantastisk aptitretande scen till ditt hjärta. Här kan du njuta av tallrikar med barmat upplagda under längre happy hour på hippa och populära klubbar.

Milano har flera viktiga landmärken som kyrkan Santa Maria Delle Grazie byggd på 1300-talet. Denna kyrka är känd för sina flera mästerverk, ”Nattvarden” skapad av Leonardo da Vinci är den mest kända.

Milanos parker erbjuder också en möjlighet att bevittna naturens skönhet, som Giardini Pubblici, där du kan uppleva färgupplopp överallt.

Milano är också känt för sitt fotbollsgale. De två bästa lagen i Italien, AC Milan och Inter tillhör Milan. Under fotbollssäsongen, varje söndag, packar fotbollsfans San Siro Stadium och deras jubel återskapar stadion.

Caféet bredvid Navigli och gammaldags glassbutiker är också kända bland turister som besöker Milano. Isola är också känt bland besökare eftersom det är ett funky designdistrikt. Men för high fashion går kändisarna, modeentusiaster till Teatro alla Scala. I detta område kan du också se flera av de bästa teaterföreställningarna på La Scala.

Author: Emmy

Lämna ett svar