Stil och mode – De olika typerna av hattar

Med så många snygga hattar och kepsar finns det en för varje personlighet! Hattar är ett bra sätt att uttrycka dig själv och din stil! Så länge hatten sitter ordentligt på ditt huvud kommer du alltid att gå därifrån och se fantastisk ut!

Mössa

Ett populärt hattval för vintern är mössan. Den finns i ett brett utbud av stickade material, stilar och färger. De kan sitta nära huvudet eller dras ner mot ryggen. De är varma, hållbara och är mycket praktiska förutom att vara en modevara. Dessa ser bäst ut med vardagskläder.

Skidhatt

En annan välkänd stil är skidhatten. Den är utformad ungefär som mössan, den har inbyggda öronvärmare som hänger på båda sidor och stickade snören för att knyta den under hakan. De är en favorit för den som inte vill ha öronproppar med sig. Dessa kepsar är mer en vardagsmössa.

Fedoras

Fedoras är en annan tidlös hattstil. De finns i ett brett utbud av stilar, färger och material för att passa alla tillfällen och varje årstid.
När det gäller att välja en hatt eller hattstil som kan bäras av en mängd olika saker, är det måste ha som alla män och kvinnor bör överväga att köpa är fedorahatten.

Kilde: pixabay

Baseball keps

Baseballkepsar är så populära och en huvudskäl till dess popularitet är att en baseballhatt kan bäras för många olika ändamål. Vissa använder dem för att stödja sitt favoritlag. Andra använder dem bara för att vara med stil, medan vissa använder det när de spelar på kasinon (Hyggespil Bonus Code) eller pokerrum. Det som gör basebollkepsar så attraktiva är att dessa kepsar kan bäras för nästan alla vardagliga tillfällen.

Andra varianter av hattar

Det finns olika hattar, dvs

Basebollkeps
Bäver
Slaghjälm
mössa
Derby
Hink
Bubbla
Topp
Sjöman
Stråhatt
Paraply
Turban
Huva

Author: Emmy

Lämna ett svar