Forskellige typer solbriller

I dag solbriller er ikke kun for at beskytte øjne fra solen. Moderne solbriller er mere af en fashion statement end nogensinde før. For at hjælpe dig med at sortere gennem et utal af valg, tilbyder vi denne information.

SKI GOGGLES

Uanset om du er ved at ramme skråningerne, eller hvis du vil holde den brændende sol ud og se det meget cool, gør du det, skibriller er vejen at gå. Skibriller beskytter ikke kun dine øjne mod solens stråleres ultraviolette blænding, de tilbyder også et beskyttende skjold fra vind og sne.

RIMLESS SOLBRILLER

Moderigtige, moderne, rimløse solbriller kan købes i forskellige stilarter og farver. Dateret tilbage til 1800-tallet er firkantede briller blevet brugt, for nylig af sådanne notater som Sarah Palin og Steve Jobs.

Kendt for deres “intellektuelle udseende”, tilbyder disse solbriller klasse og raffinement.

SKI SOLBRILLER

Populariseret i 70’erne og 80’erne, kan solbriller anvendes på eller uden for skråningerne. Disse multi-purpose solbriller kan også bruges til en lang række udendørs aktiviteter. Karakteriseret og ofte set med det aftagelige briller eller holder, er disse stilfulde briller tilbage af populær efterspørgsel og lavet af de samme forme som originalerne.

GD EYEWEAR

For dem, der leder efter det slanke, sexede designer look, er DG Eyewear Collection lavet til dig. Disse solbriller er designet til at passe dit ansigt perfekt. Højkvalitetsrammerne er lavet af robuste plastik og stærke metaller. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter af rammer på deres hjemmeside. Objektiver leveres i forskellige farver og er lavet af kvalitets akryl og polycarbonat.

SOLGLASSE GOGGLES

For et køligt, tilpasset look, se på at få et par solbriller beskyttelsesbriller. Denne superslick, wraparound briller, slidt af Shaun White, er multifunktionel og kan tilpasses efter dine behov. Rammens innovative design modvirker effekt og øger ydeevnen i en række forskellige sportsgrene.

Author: Emmy

Skriv et svar