Stil og mode – Den forskellige type hatte

Med så mange stilfulde hatte og hætter til rådighed, er der en til enhver personlighed! Hatte er en fantastisk måde at udtrykke dig selv og din stil på! Så længe hatten er korrekt monteret på dit hoved, vil du altid gå væk og se fantastisk ud!

Beanie

Et populært hat valg til vinteren er beanie. Den kommer i en bred vifte af strikkede materialer, stilarter og farver. De kan passe tæt på hovedet eller slås ned mod ryggen. De er varme, holdbare og er meget praktiske bortset fra at være en modeklammer. Disse ser bedst ud med afslappede dagstøj.

Ski hat

En anden kendt stil er skihatten. Modet meget ligesom beanie, den har indbyggede ørevarmere hængende på begge sider og strikkede strenge for at binde det under din hage. De er en favorit for dem, der ikke ønsker at bære ørepropper med dem. Disse hætter er mere af en daglig hat.

Fedoras

Fedoras er en anden tidløs stil hat. De kommer i en bred vifte af stilarter, farver og materialer, der passer til enhver lejlighed og hver sæson af året.
Når det drejer sig om at vælge en hat eller hatstil, der kan bæres af en række ting, skal den have noget, som alle mænd og kvinder bør overveje at købe, er fedorahatten.

Kilde: pixabay

Baseball Caps

Baseball caps er så populære, og en hovedårsag til dens popularitet er, at en baseball hat kan bæres til mange forskellige formål. Nogle bruger dem til at støtte deres yndlingshold. Andre bruger dem bare for at være i stil, mens nogle bruger det mens de spiller på kasinoerne (Hyggespil Bonuskode) eller pokerrum. Hvad gør baseball lejrene så attraktive er, at disse hætter kan bæres til næsten enhver uformel lejlighed.

Andre sorter af hatte

Der er forskellige hatte nemlig

Baseball kasket
Bæver
Batting hjelm
Beanie
Derby
Spand
Bobble
Top
Sømand
Stråhat
Paraply
Turban
Hætte

Author: Emmy

Skriv et svar