Een gids voor vintage mode

Het is zonder enige twijfel dat vintage een van de meest voorkomende modesoorten wordt. Het unieke patroon en detail ademen originaliteit uit, die een beroep doen op diegenen die zich willen onderscheiden van de massa.

Veel modetrends komen en gaan, maar vintage klassieke kleding is altijd in stijl. Vintage is geweldig vanwege de veelzijdigheid. Door neutrale kleuren te gebruiken, is het moeilijk om alles met elkaar te combineren als je het simpel en klassiek houdt

Er zijn overvloedige stijlen van vintage mode om te voldoen aan uw persoonlijke smaak uit allerlei verschillende tijdperken. Om er op uw best uit te zien met vintage kleding, moet u het implementeren in de hedendaagse samenleving en daarom wordt een hybride mix van vintage en moderne kleding aanbevolen.

Ondanks hoe mooi de nieuwste vintage trend er misschien uitziet, heeft het geen waarde als het je niet esthetisch complimenteert.

Vintage mode betekent echter niet dat ontwerpers kleren uit de opslag hebben gehaald, gewassen en gestreken. Maar ze hebben de oude modetrends aangepast aan de moderne en hebben nieuwe looks gecreëerd.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2018 EmmyOnline - Mode- en stijlblog