Olika typer av solglasögon

Idag är solglasögon inte bara till för att skydda ögonen från solen. Moderna solglasögon är mer av ett modestatement än någonsin tidigare. För att hjälpa dig att sortera igenom en myriad av val, erbjuder vi denna information.

SKIDGLASÖGON

Oavsett om du åker i backen eller om du vill trotsa den stekande solen och se supercool ut så gör du det, skidglasögon är rätt väg att gå. Skidglasögon skyddar inte bara dina ögon från den ultravioletta bländningen från solens strålar, de erbjuder också en skyddande sköld mot vind och snö.

SOLGLASÖGON utan bågar

Trendiga, moderna, båglösa solglasögon kan köpas i en mängd olika stilar och färger. Med anor från 1800-talet har fyrkantiga glasögon burits, mer nyligen av sådana notabiliteter som Sarah Palin och Steve Jobs.

Dessa solglasögon är kända för sin ”intellektuella look” och erbjuder klass och sofistikering.

SKISOOLGLASÖGON

Populärt på 70- och 80-talen, solglasögon kan användas på eller utanför backen. Dessa multifunktionella solglasögon kan också användas för ett brett utbud av utomhusaktiviteter. Kännetecknade och ofta ses med de avtagbara glasögonen eller hållaren, är dessa snygga glasögon tillbaka på populär efterfrågan och tillverkade av samma formar som originalen.

GD GLÖGONER

För dig som letar efter den eleganta, sexiga designerlooken, är DG Eyewear Collection gjord för dig. Dessa solglasögon är designade för att passa ditt ansikte perfekt. De högkvalitativa ramarna är gjorda av robust plast och starka metaller. Du kan välja mellan många olika stilar av ramar på deras hemsida. Linser finns i olika färger och är gjorda av kvalitetsakryl och polykarbonat.

SOLGLASÖGON GLÖGON

För en cool, skräddarsydd look, överväg att skaffa ett par solglasögon. Bärna av Shaun White, dessa supersnygga omslutande glasögon är multifunktionella och anpassningsbara för att passa dina behov. Ramens innovativa design motverkar stötar och ökar prestandan i en mängd olika sporter.

Author: Emmy

Lämna ett svar